Beste leden,

Na de berichtgeving van vorige keer hebben weer een update met betrekking op onze evenementen.

Helaas is vorige week bij de persconferentie bekend gemaakt dat vergunde evenementen of evenementen met een meldingsplicht zijn afgelast tot 1 September.

Wij zijn dan ook genoodzaakt om al onze evenementen tot 1 September annuleren.

Wij hebben daarbij ook het besluit moeten nemen om het tweede buitenland evenement voor als nog te annuleren. Het is nog erg onzeker hoe alles gaat verlopen. Mocht er in de tijd meer duidelijkheid komen om dit als nog door te laten gaan dan zullen wij dit mededelen. Maar voor nu annuleren wij ook het weekend van 4/6 September.

Dan nog het mooiste evenement van 2020, de Nachtrit! Door de Coronacrisis liggen de voorbereidingen en gesprekken met de gemeentes en andere betrokkenen stil. Omdat er een hoop werk in zit om dit te kunnen regelen en de vergunningen rond te kunnen krijgen is het erg lastig om dit te gaan organiseren. De tijd is te kort. De regering komt namelijk omstreeks 12 mei met een update over de maatregelen die zijn getroffen. We willen dan ook niet het risico nemen dat wij op het laatste moment erg veel werk moeten verzetten en jullie als nog teleur moeten stellen door het evenement af te lassen.

Wij hebben op de algemene ledenvergadering voor al onze leden een mooie jaar kalender en een enorm mooi foto boek uitgegeven.
Inge Bloeming is hier zeer druk mee geweest en heeft een prachtig resultaat opgeleverd.
Deze hebben we ook bij ons evenement op Pekela uitgegeven. Door het annuleren van de evenementen krijgen helaas niet al onze leden een mooie kalender met gaaf foto boek.
Voor de leden die deze nog niet hebben ontvangen, gaan wij deze opsturen. Mocht je nog geen kalender en/of fotoboek hebben ontvangen dan mag je dit mailen naar . (alleen voor leden) Graag in de e-mail het adres vermelden omdat onze administratie soms niet helemaal up to date is doordat adres wijzigingen niet altijd worden doorgegeven.
Zo hopen wij alsnog aan alle leden 1 te kunnen overhandigen.

Groeten het bestuur